Frida Österberg

Skriv gärna i gästboken eller kontakta mig via mail om du har några frågor! På återseende! Mailadress: fridajosefin@icloud.com

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Peter Seybolt, den 9. jun, 2014
Hej Frida,
Du var helt enastående, underbart fantastisk i Enskedespelen i lördags. Att du skapade din pseudo-rollfigur, redan i biljett kön, skickligt sjöng falskt för att sedan fullständigt överraska och och överväldiga oss alla och i synnerhet mig var lysande. Stort tack för den upplevelse du gav mig.
Du har en riktigt bra hemsida. Om jag skulle önska mig något så vore det en möjlighet att "prenumerera" så att jag fick ett mail med information om var du uppträder nästa gång i tillräckligt god tid för att kunna få tag på en biljett.
Jag sökte dig på youtube men hittade endast två klipp dessvärre med otillräcklig ljudkvalitet. Fundera på om du vill bjuda dina "fans" på inspelningar som du själv tycker är bra.
Jag har noterat den 30 Juli i min kalender och ser fram mot att få uppleva dig då och om jag har tur kanske även att få prata en stund.
Du är den mest begåvade operasångerska jag upplevt, stort lycka till.
Bästa hälsningar
Peter
(vid bordet där du fick "vinst kaninen" ;-)
E-post:
Skrivet av AnnikaWahlberg, den 20. jan, 2014
Vi lyssnade på dig i Mariehamn på julottan.Du var helt fantastisk ! Jag hör fortfarande Ave Maria i mitt huvud ! Nej, detta glömmer ingen i vår familj ! Magisk morgon!Stor lycka i framtiden. Mvh Annika
E-post:
Skrivet av Mogens H Andersson, den 3. apr, 2013
Kan du skicka mig ett foto som jag kan använda för att illustrera ett inlägg om dig på min blogg?
E-post:
Skrivet av Andreas H., den 13. apr, 2011
Proffsigt med egen sida!!
Skrivet av P, den 4. apr, 2011
Kraft och glädje!

Senaste kommentarer

05.11 | 23:55

Åh wow...så tagen av denna berättelse. Från första stund. När det var slut ville jag bara gråta. Den var så gripande. Och kändes så äkta. Fantastiskt. Tack.

...
28.10 | 14:32

Frida, Du är alltid outstanding
hälsar
Karl-Erik

...
25.10 | 21:34

Har fått uppleva en fantastiskt gripande föreställning ikväll i Uppsala. Vilken närvaro, vilken sång, akrobatik du kan allt!! Så starkt , tusen tack!

...
23.10 | 21:36

Oj, vad bra du var ikväll i Broken circle i Uppsala! Vilken utstrålning - och vilken pipa! Härlig sång. Tack!

...